Sledujte nás
Search
Close this search box.

Den D 64 Bioplynová stanice VM

Bioplynová stanice ve Velkém Meziříčí: aktuálně výroba elektřiny (999kW), v přípravě přechod na čištění bioplynu a vtláčení biometanu do sítě, zpracování převážně organických odpadů včetně zařízení na rozbalování prošlých balených potravin, případně nabízející se možnost využití pro stabilizaci elektrické sítě… je programem dalšího dne D, již 64. v pořadí. Energetika hýbe světem a nabízí se dobrá možnost participovat na existujícím projektu, kde je společníkem Petr Marek, zakládající člen klubu. (Stávající firma, kde můžeme koupit podíl, převzala projekt po původním problematickém majiteli, provedla nezbytné opravy a úpravy a bioplynovou stanici znovu zprovoznila). Projekt nemusí být dlouhý… po dvou třech letech plánujeme prodej zaběhnuté vylepšené biometanové stanice pro někoho, kdo chce „zelenou“ investici se stabilním výnosem dlouhodobě provozovat. 

Bližší informace k projektu najdete v sekci Investice (po přihlášení do webu klubu i včetně materiálů ke stáhnutí) cca týden před akcí. Doporučujeme, podívejte se na teaser  včetně prezentací předem, lépe si připravíte otázky. Další materiály – BP – jsou již publikované (pro členy klubu s podepsaným NDA) také.

Program:

17:00 – 18:00 představení účastníků, komentář k novinkám v klubu

18:00 – 20:20 Prezentace DenD 64 Bioplynová stanice Velké Meziříčí, Petr Marek

 

Den D je dostupný členům VENTURE CLUBU ON-LINE i OSOBNĚ, nicméně jen po předchozím přihlášení níže a podpisu NDA. Pro členy s základním členstvím jen po úhradě vstupného, jedno zda se účastní osobně nebo on-line. Drobné občerstvení zajištěno.

Pro nečleny klubu: Chcete-li přijít, doporučujeme je výhodnější udělat si minimálně základní členství. Lze koupit vstupenku ale i bez členství – pokud se registrujete do klubu bez členství a pak podepište smskou naše NDA (po registraci předem ho pošleme a podepisuje se pomocí sms). Pokud uvažujete reálně investovat a je-li tento druh investování pro Vás vhodný, je  vstupné a členství maličkost. Děkujeme za pochopení.

Přihlášení níže. Těšíme se na setkání.

Petr Šedivý

 

Park Atrium u spol. 2N, Pod Vinicí 2028/20, Praha 12

nahrávám mapu....

Rezervace

Máte u nás účet? Přihlaste se nebo pro více výhod zaregistrujte.

Tickets

Typ lístku Cena Počet míst
Standard Ticket Základní členové osobně
Osobní účast
500,00Kč
Standard Ticket Základní členové on-line
On-line stream
500,00Kč
Standard Ticket Řádné členství osobně
Osobní účast
0,00Kč
Standard Ticket Řádné členství on-line
On-line stream
0,00Kč
Standard Ticket hosté osobně
Osobní účast hosté
1 000,00Kč

Registration Information

Booking Summary

Vyberte prosím alespoň jedno místo a pokračujte v rezervaci.

Vaše údaje zpracováváme podle zásad o ochraně osobních údajů.