Sledujte nás

Degustace dortů párovaná s vínem v Saint Tropez

Venture Club sdružuje investory za účelem investování a společných zážitků. Na konec dubna jsme připravili opravdu exkluzivní akci v kavárně Saint Tropez v Karmelitské ulici 376/20 – degustaci dortů párovanou s vínem. Provázet nás bude pan Jiří Nosál, jak zjistíte nejen skvělý cukrář a hostitel, ale i výborný vypravěč a velmi zajímavý člověk.  Působil v boardech českých bank, cukrařinu si dodělával až později. Mimo své cukrárny a historii cukrářství se věnuje dnes i dalším aktivitám, například startupu s prvky AI který umí bankám optimalizovat procesy akvizice úvěrů. (A podle profilu na LinkedIn by jste zrovna cukráře nečekali). 

Ale k večeru, který nás čeká: Bude o výborné společnosti a zajímavém povídání, při degustaci dortů, ochutnávce sladkostí párovaných s vínem. Večer slibuje tak nevšední kulinářský a společenský zážitek. Kavárna bude otevřená jen pro nás. A můžeme doporučit – nenechte si to ujít. Počet míst je tentokrát opravdu omezen. Přihlaste se včas.

K historii: Cukrárna – kavárna existovala původně v Vodičkově ulici, kde ji založil dědeček pana Nosála, Vilém, v dvacátých letech minulého století. Mohli jste ji tam navštívit i v předcovidové době (jako třeba i já). Od února 2020 je nyní na novém místě – v Karmelitské ulici. Funguje zde obchod a kavárna.

Hlavním pilířem cukrárny Saint Tropez je špičková původní cukrařina a suroviny nejvyšší jakosti. Tradiční české a francouzské zákusky jsou vyráběny dle receptů, podle kterých vyráběl již Vilém Nosál ve 20. letech minulého století. Kromě úžasných dortů je cukrárna proslulá i svými čokoládovými výrobky. Spolupracuje s nejlepším producentem čokolády na světě, společností Valrhona,  a jako jediná cukrárna v Česku se pyšní titulem Valrhona Expert (takový čokoládový Oscar).

Saint Tropez pořádá pod taktovkou mistrů cukrářů také kurzy pro veřejnost v českém i anglickém jazyce, například kurz oblíbených macronek nebo čokoládových pralinek.

V roce 2012 cukrárna obdržela titul Absolutní vítěz v kategorii cukrárna roku pro celou ČR a Moravu. Je také držitelem českého rekordu v podobě největší čokoládové tabulky, která kdy byla v Čechách vyrobena – vážila celých 360 kilogramů.

O chod cukrárny a výrobu se stará paní Michaela Nosálová, která se za léta učení stala také šéfcukrářkou francouzské cukrařinyObchod společně zajišťují Jiří Nosál a Lukáš OtysLukáš má pod palcem také marketing a PR.

 

Registrace na akci níže – vstup je tentokrát přednostně pro členy  s řádným (dražším) členstvím, včetně doprovodu. Pro ostatní: omlouváme se,  jen pokud zůstane místo, proto registrovat se můžete zatím jen jako náhradníci.  Vstupné je na osobu s cca 50% slevou, přesto 1 tisíc Kč. Pokud nejste členy (či hosty členů) a nebo na vás tentokrát nevyšlo místo – omlouváme se, uvidíme se příště? Děkujeme za pochopení.

Těšíme se na viděnou.

Petr Šedivý

Kavárna Saint Tropez, Karmelitská 376/20, Praha 1

nahrávám mapu....

Rezervace

Máte u nás účet? Přihlaste se nebo pro více výhod zaregistrujte.

Rezervace jsou uzavřeny.

Vaše údaje zpracováváme podle zásad o ochraně osobních údajů.